Hondenverzekering en vaccinaties

Om je trouwe maatje zo goed mogelijk te beschermen tegen ziekten, is het van groot belang dat je hem regelmatig laat vaccineren. Honden worden o.a. ingeënt tegen kennelhoest, hondsdolheid en de ziekte van Weil. Deze kosten kan je natuurlijk zelf jaarlijks maken, maar met een hondenverzekering met dekking van vaccinaties, krijg je een groot deel van de kosten weer terug.

Het is handig om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken, om te zien welke dekking het beste past bij jou en je viervoeter.

Wat kost een vaccinatie voor een hond?

Een hond laten vaccineren varieert gemiddeld tussen de €50,- euro en de €75,- euro. Naast de entingskosten, betaal je ook de kosten voor het consult bij de dierenarts. In totaal valt zo’n rekening toch altijd weer een beetje tegen. Niet erg als je hierop voorbereid bent natuurlijk, maar met een hondenverzekering ben je beschermd tegen hoge kosten. Een groot deel van de kosten voor vaccinaties krijg je van de verzekering na declaratie vergoed.

Vergoeding van vaccinaties bij honden

Een hondenverzekering met vaccinaties? Er zijn veel verschillende verzekeraars die hondenverzekeringen aanbieden. Allemaal met verschillende premies en dekkingen. In veel gevallen worden de vaccinaties en het consult door de verzekering vergoed. Soms zie je door alle bomen het bos niet meer. Daar kunnen wij je mee helpen.

Wil je weten welke dierenverzekering de vaccinaties dekt en welke hondenverzekering het beste bij jouw situatie past? Selecteer je wensen en de verschillende verzekeringen verschijnen direct in een uitgebreid overzicht.