Een goedkope hondenverzekering

Wat is nou een goedkope hondenverzekering? Dit is voor iedere hond anders. Het verschil ligt aan de verschillen in wensen. Iedere hond heeft andere zorg nodig en ieder baasje vindt andere dingen belangrijk. Iedereen met een huisdier zal het wel herkennen: je wil alle liefde en de beste zorg aan je dier geven. Door een verzekering af te sluiten kan je financiële risico’s afdekken. Op onze website vindt je de meest passende en goedkoopste hondenverzekering voor jou en je viervoeter. De voordeligste verzekering begint al vanaf €5,- euro!

Het meest voordelige is nog altijd om direct bij geboorte/aanschaf van een pup een hondenverzekering af te sluiten. Allereerst heb je dan geen wachttijd, maar daarnaast zal de premie een stuk lager uitvallen dan bij een hond op leeftijd.

Waar op letten bij het afsluiten van een hondenverzekering?

Een goedkope hondenverzekering klinkt natuurlijk heel erg aantrekkelijk, maar is misschien niet altijd even geschikt voor iedere hond. De maandpremie is natuurlijk het eerste dat opvalt, maar belangrijk is om verder te kijken naar de inhoud van de verzekering naar o.a.:

  • Wat is de hoogte van het eigen risico?
  • Wat is de maximale vergoeding/uitkering?
  • Wat dekt de verzekering precies?

Vooral het eigen risico is een puntje van aandacht. Bij de ene aanbieder is dit een percentage, bij de andere en vast bedrag. Bij verzekeringen met een lage premie zit vaak een hoog eigen risico en andersom. Let hier dus goed op!

Goedkope dierenverzekeringen naast elkaar

Alleen door zelf op onderzoek uit te gaan kan je voor jou de beste en goedkoopste hondenverzekering vinden. De aanbieders verschillen niet alleen in prijs, maar ook qua pakketinvulling.

Op onze website zetten we verschillende verzekeraars op een rijtje. Door zelf de criteria te bepalen verschijnen direct de beschikbare verzekeringen in beeld. Met een paar clicks sluit je bij desbetreffende aanbieder makkelijk en snel een hondenverzekering af!